Heller ikke i Bhutan er pandemien over!


Innsamlingsaksjon for Bhutan

Det er hjerteskjærende bilder vi ser fra India nå om dagen! Koronapandemien har rammet landet hardt, og det er umulig å forestille seg hvordan det er å oppholde seg i området.
Bhutan har i syd en lang grense mot India. Grensen er nå stengt, men frykten for at pandemien skal skylle inn over landet er stor.

Det er fortsatt sånn at det er de mest sårbare som rammes hardest av koronapandemien, også i Bhutan. Når alt stenges ned, kommer man seg ikke på jobb, og da blir det ikke penger til å kjøpe selv det nødvendige.

På blindeskolen Muenselling, mangler elevene det mest grunnleggende. De ber oss om hjelp til å skaffe seg såpe, tannbørster og tannkrem. De mangler madrasser til å sove på, pute og teppe. Det er også lite mat, fisk og kjøtt er en sjeldenhet. Kunne de få hjelp til å kjøpe litt fiskehermetikk?

Blindeskolen Muenselling er Bhutans første spesialskole, og den har Gro Holm Rypestøl i Torridal vært med på å opprette. Skolen skal i 2023 feire sitt 50 års jubileum. Vil du vite mer om skolen, ta kontakt med Gro!

For ett år siden kom det et rop om hjelp fra Bhutan. Det ropet ble hørt i Torridal! Da fikk sultne guttemunker mat i magen. Nå er det blinde og svaksynte barn som ber om hjelp. Har du mulighet til å være med å hjelpe?

Hjelpen din kan du vipps til «Hjelp til Bhutan», Vippsnr. er 526313. Så sender Torridal menighet gaven videre til Bhutan, via Normisjon. Man kan også overføre til konto 3000.07.70082. Merk betalingen med "Hjelp til Bhutan".

Tilbake